E faʻafefea ona faʻaleleia le lelei o le elemene faʻamafanafana?

Aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻavevela faʻafefe, e manatu o le faʻavevela faʻavevela ua teuina mo se taimi umi, e mafai ona susu le luga, e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaogaina o galuega, o lea e tatau ai ona teuina le faʻavevela i totonu o se siosiomaga mama ma mama. pe a mafai.E fa'apea e le fa'aaogaina mo se taimi umi ma e tatau ona fa'amago a'o le'i fa'aaogaina.O a faʻafitauli e aʻafia ai le malosi o le faʻavevela?

1. Fa'afitauli fua

Faʻapea e faʻaaogaina le faʻavevela mo se taimi umi i le faagasologa o le faʻavevelaina o le vai ae e leʻi faʻamamāina, e mafai ona faʻalauteleina le pito i luga o le faʻavevela ona o faʻafitauli lelei o le vai, ma pe a sili atu le fua, o le a faʻaitiitia le faʻamafanafanaina.O le mea lea, a maeʻa ona faʻaogaina le faʻavevela mo se vaitaimi, e tatau ona faʻamama le fua i luga o lona luga, ae faʻalogo lelei i le malosi i le taimi o le faʻamamaina ma aua le faʻaleagaina le faʻavevela.

2. O le taimi fa'avevela e fa'atatau i le mana.

O le mea moni, i le taimi o le faʻavevelaina, o le umi o le taimi o le faʻavevela faʻafefe e faʻatusatusa i le malosi o le faʻavevela.O le maualuga o le mana o le faʻavevela faʻafefe, o le faʻapuupuu o le taimi faʻamafanafana, ma le isi itu.O le mea lea, e tatau ona tatou filifilia le mana talafeagai aʻo leʻi faʻaaogaina.

3. Suiga o le siosiomaga faamafanafana

E tusa lava po o le a le mea faʻavevela, o le faʻavevela faʻafefe o le a mafaufau i le faʻamafanafanaina o le vevela i totonu o le mamanu, aua o le siosiomaga faʻavevela e le mafai ona faʻatumauina atoatoa, o lea o le taimi faʻavevela o le a masani ona umi pe pupuu ma le suiga o le vevela, o le mea lea mana talafeagai e tatau ona filifilia e tusa ai ma le siosiomaga talosaga.

4. Si'osi'omaga tu'uina atu malosiaga i fafo

O le siosiomaga tuʻuina atu eletise i fafo o le a aʻafia ai foi le mana faʻavevela.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le siosiomaga voltage o le 220V ma le 380V, o le paipa vevela eletise tutusa e ese.O le taimi lava e le lava le sapalai voltage, o le paipa vevela eletise o le a galue i le maualalo o le mana, o lea o le a faʻaitiitia ai le faʻavevelaina lelei.

5. Faʻaaoga mo se taimi umi

I le faagasologa o le faʻaaogaina, e tatau ona faʻatautaia le auala saʻo o le faʻaogaina, faia se galuega lelei i le puipuiga, faʻamaeʻa masani paipa fua ma fua suauʻu, ina ia umi le auaunaga o le paipa faʻavevela, ma le galue lelei o le vevela. ua faaleleia paipa.


Taimi meli: Sep-27-2023